prázdný
0 Kč s DPH
Kategorie
Heureka.cz
Best Choice
Josera

Kozubek - krmiva » Akvaristika  » Krmivo » Suché

Tropical Discus Gran Wild 5L vědro

Tropical Discus Gran Wild 5L vědro
větší obrázek
obrázek produktu je pouze ilustrační

Tropical Discus Gran Wild 5L vědro

Mnohosložkové krmivo v podobě pomalu se potápějících granulí určeno ke každodennímu krmení divokých terčovců a také jiných…

Číslo (PartNo): 20125

Výrobce: Tropical

Dostupnost: externí sklad  externí sklad

DPH: 12%

E-shop cena: 822 Kč s DPH (733 Kč bez DPH)

822 Kč  s DPH

 ks 

Popis

Mnohosložkové krmivo v podobě pomalu se potápějících granulí určeno ke každodennímu krmení divokých terčovců a také jiných náročných druhů ryb.  

Podrobný popis

Krmivo v podobě pomalu se potápějících granulí s dodatkem řas, krilu a ovoce. Je určeno ke každodennímu krmení divokých terčovců a také jiných náročných druhů ryb získaných z jejich přirozeného prostředí. Jemná struktura granulátu, která vlivem vody rychle měkne, způsobuje, že je ryby z odlovů ochotně akceptují. Ve složení krmiva jsou obsaženy řasy: spirulina (Arthrospira platensis), chlorella (Chlorella vulgaris) a také Ascophyllum nodosum i Laminaria digitata, známé jako řasy kelp. Nenasycené mastné kyseliny, bílkoviny (bohaté na exogenní aminokyseliny), vitamíny, které jsou ve spirulině a chlorelle obsaženy, a také mikro a makro elementy z řas kelp (v tom jód, chróm, selen a železo) zaručují rybám dokonalou kondici, intenzivní růst a vitalitu. Velký podíl složek rostlinného původu, včetně řas a ovoce, odráží stravu terčovců v jejich přirozeném prostředí. Při pravidelném krmení granulemi dostávají ryby velkou dávku chlorofylu – zeleného barviva, jehož koncentrovaným zdrojem jsou spirulina a chlorella. Chlorofyl omezuje rozvoj nežádoucích bakterií v trávicím traktu, předcházejíc zánětlivým stavům a společně se zeolitem podporuje vylučování toxinů z organismu ryb. Imunitní systém ryb podporují v boji s patogeny účinné látky česneku a spiruliny. Karotenoidy, pocházející mimo jiné z krilu a červené papriky a dále i dodatek astaxantinu, udržují přirozené barvy ryb a předcházejí jejich blednutí. S ohledem na své posilující vlastnosti je krmivo doporučeno ke krmení ryb během karantény, aklimatizace a rekonvalescence.Složení: ryby a výrobky z ryb, měkkýši a korýši (v tom moučka z krilu 4%), řasy 12%, vedlejší produkty rostlinného původu (v tom česnek 5%), obiloviny, bílkovinné extrakty rostlinného původu, zelenina (v tom koncentrát z červené papriky 0,2%), ovoce, kvasnice, oleje a tuky, minerální látky (v tom zeolit 1%). Analytické složky: hrubý protein 48,0%, hrubé oleje a tuky 8,0%, hrubá vláknina 3,0%, vlhkost 8,0%. Doplňkové látky (na kg): Vitamíny, provitamíny a chemicky přesně definované látky se srovnatelným účinkem: vit. A 31 500 m.j., vit. D3 1 850 m.j., vit. E 120 mg, vit. C 460 mg. Stopové prvky: E1 (Fe) 40,5 mg, E6 (Zn) 11,2 mg, E5 (Mn) 8,4 mg, E4 (Cu) 2,0 mg, E2 (I) 0,24 mg, E8 (Se) 0,24 mg, E7 (Mo) 0,06 mg. Lecitin. Barviva: astaxantin 60 mg. Antioxidanty. Krmte několikrát denně po malých porcích.  

Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.

Podobné produkty s Tropical Discus Gran Wild 5L vědro:

Dafnie sušené 100ml

Dafnie sušené    100ml

E-shop: 19 Kč s DPH

Tetra min junior 100ml

Tetra min junior 100ml

E-shop: 100 Kč s DPH

Naše tipy

Profic.šamp.300ml antipar.

Profic.šamp.300ml antipar.

Antiparazitní šampón pro psy.

90 Kč s DPH

Latex hračka - prasátko velké 23cm

Latex hračka - prasátko velké 23cm

Hračka pro psy.

145 Kč s DPH

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120.

172 Kč s DPH

FajnySHOP.cz

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Copyright © 2004-2024 | Created by FajnyWEB.cz | Powered by FajnySHOP