prázdný
0 Kč s DPH
Kategorie
Heureka.cz
Best Choice
Josera

Kozubek - krmiva » Kočky » Krmiva » Suchá » Taste Of The Wild

Taste of the Wild 6,6kg Rocky Mountain feline

Taste of the Wild  6,6kg Rocky Mountain feline
větší obrázek
obrázek produktu je pouze ilustrační

Taste of the Wild 6,6kg Rocky Mountain feline

Krmivo pro kočky bez obsahu obilnin z výborného masa zvěřiny a uzeného lososa, se sladkými bramborami, ovocem a zeleninou, vysoký obsah…

Číslo (PartNo): 14272

Výrobce: Taste of the Wild

Dostupnost: externí sklad  externí sklad

DPH: 12%

E-shop cena: 839 Kč s DPH (749 Kč bez DPH)

839 Kč  s DPH

 ks 

Popis

Krmivo pro kočky bez obsahu obilnin z výborného masa zvěřiny a uzeného lososa, se sladkými bramborami, ovocem a zeleninou, vysoký obsah bílkovin, pro všechny rasy. 

Podrobný popis

Krmivo pro kočky je vyráběno v USA z pečeného masa zvěřiny a uzeného lososa. Obohaceno zdravými sladkými bramborami a hráškem nabízí se svou bezobilnou recepturou optimální stravu pro Vaši kočku ve všech životních etapách. Vysoký podíl bílkovin dodává vitalitu a zdraví. Krmivo je stavěno na původním životním stylu koček, zohledňuje však a zároveň mění životní styl s pravidelným krmením a méně pohybu, vyniká především: delikatesním masem zvěřiny a uzeného lososa, tyto vybrané přísady jsou složeny z lehce stravitelných bílkovin a tuků a budou Vaší kočkou využity jako optimální zdroj energie, sušené kuřecí maso dodává esenciální aminokyseliny a přírodní vitamín B3. Mnoho veterinářů vidí podíl obilovin v krmivu jako příčinu zdravotních problémů, vysoký obsah sacharidů může vést k nadváze, cukrovce, zažívacím problémům a jiným onemocněním. Vyvážená směs bílkovin pro optimální amynokyselinový profil,amynokyseliny jsou jednoduché komponenty pro zdravé tělo. Rybí moučka z mořských ryb s vysokým obsahem aktivovaných Omega-3-mastných kyselin (DHA, EPA) zajišťuje zdravou kůži a lesklou srst, systém podporující trávení, díky sušenému kořenu čekanky a extraktu juky Schidigera je ve střevní floře vytvořena rovnováha, podporován imunitní systém a posílena obranyschopnost zvířete, čerstvé ovoce a zelenina dodávají přírodní antioxidanty a mají velký obsah zinku, vitamínu E a selenu, Omega-6 a Omega-3-mastné kyseliny se doplňují a pomáhají udržet zdravou kůži a lesklou srst, exotické sladké brambory jsou výživné a obsahují vitamín B, C a minerální látky, borůvky a maliny jsou bohaté na antioxidanty a mají tudíž vlastnosti chránící buňky, rajčata dodávají rostlinnou vlákninu pro zdravé zažívání a obsahují vitamíny potřebné pro podporu zdraví a silné antioxidanty jako například Beta-karoten a lykopen, minerální látky a stopové prvky v přírodní, organicky vázané formě pro lepší biologickou dostupnost
Složení: kuřecí moučka (dehydrované kuřecí maso), hrách, batáty, kuřecí tuk, hrachový protein, bramborový protein, pečená zvěřina (maso ze zvěřiny), uzený losos (maso z lososa), přírodní aroma (kuřecí játra a kuřecí srdce), rybí moučka (z mořských ryb), sušený kořen čekanky, rajčata, borůvky, maliny, extrakt z juky, probiotika: (enterococcus faecium, lactobacillus acidophilus, lactobacillus casei, lactobacillus plantarum, trichoderma longibrachiatum).
Deklarované jakostní znaky: hrubý protein 42%, hrubé oleje a tuky 18%, hrubý popel 8,5%, hrubá vláknina 3%, vlhkost 10%, vápník 1,9%, fosfor 1,2%, omega 6 mastné kyseliny 2,8%, omega 3 mastné kyseliny 0,3%. 

Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme odpovědnost.

Podobné produkty s Taste of the Wild 6,6kg Rocky Mountain feline:

Naše tipy

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120

Vzduchovací čerpadlo D-air Eco 120.

172 Kč s DPH

Skála SH 30 - 29x32cm

Skála SH 30 - 29x32cm

Dekorativní skála.

821 Kč s DPH

Stelivo Kokosové vlákno 600g

Stelivo Kokosové vlákno 600g

Podestýlka do terárií.Kokosové stelivo - VITAKRAFT.  

34 Kč s DPH

FajnySHOP.cz

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
Copyright © 2004-2024 | Created by FajnyWEB.cz | Powered by FajnySHOP